Давай Марто, отрежи главата на Виолета, зоват зрителите  След загубата

...
Давай Марто, отрежи главата на Виолета, зоват зрителите  След загубата
Коментари Харесай

Всички се обединиха срещу тази участничка от Игри на волята

Давай Марто, отрежи главата на Виолета, зоват зрителите 

След загубата на Виолета в борбата нощес, тя бе номинирана служебно да се изправи против най-големия си зложелател Марто Елвиса. Очаквано се случи, че обеднените в едно племе участници предложиха Мартин Николов да се бори за оставане във „ Игри на волята ”.

Всички гласоподаваха срещу него и го пратиха на елиминация.Мъжете се извъртяха и вместо да предлагат дъщерята Денислава да се бие против майка си, пратиха най-големия пълководец до в този момент в шоуто. Когото нарочиха, че е черната овца и в този момент се молят Вили да в профил набедения за Кръстник мъж.

Самата тя разгласи, че да се бие против Мартин е късмет за нея и може да го надвие на Арената. На публиката обаче й писна от интригите на Виолета и множеството от феновете на „ Игри на волята ” застанаха на страната на предприемача и пишат:

„ Ей такива лицемери и страхливци са всички тоя сезон. Не виждат по надалеч от личните си носове. Явно чайките им изпиха акъла. Нямат никаква тактика за край. Толкова жалки финалисти не е имало до в този момент, като изключим, Марто и Рълев.

Трябваше да предлагат дъщерята с майката и да разбият обединението им!!! Но то би трябвало малко мисъл и взор напред! Нищо!Утре желая Марто да види сметката на тази зла женица и нека другите да се светнат най-малко малко! ”

А различен почитател прибавя: ”Марто като играе мисли, а другите като овце, слушкат мрънкащата злобарка! Но тя ще отпадне, ще им остави щерка си, която в този момент омайва Мастагарков след Мишо, а той беше след Мартин.И Дунев го бяха „ сготвили ”, добре че Марто му отвори очите! ”, „ Мартине, ти си най-любимия състезател на публиката, взе ни акъла! ”, пишат почитателите.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР